Mød Bævie og Hubba

Bævie er stort set altid sur

Når Bævie vågner om morgenen, er han næsten altid smidt på gulvet i søvne af den ellers så søde Martin. Det synes Bævie er så surt, at han burde hedde Kurt.

Men det er ikke engang det værste. Det værste er, at Bævie er bange for vand. Det er pinligt at være bange for vand, når man er en odder, og det er vist ikke set før.

Bævie hedder Bævie for bæver – men er en odder. Det sagde butikken på Den Blå Planet også, men det troede Martin ikke på. Martin svarede bare, at Bævie var en BÆVER.

Men tænk lige, hvis det var dig!

Tænk, hvis din mor havde fået at vide, at du var en dreng, men så sagde, at du da lignede en pige og derfor skulle du hedde Ida. Ville det ikke være nederen?

Nå, men Bævie elsker lakridser, chips og fisk, og han håber, at han med tiden bliver FBI-agent.

Hubba er så blød

Hubba er altid glad – også selv om han til tider bor inde i et skab med 100 andre bamser. Hubba er en meget blød bamse, og han er sikker på, at hans pels er så flot, fordi han spiser sukkerfri vingummier.

Hubba elsker at bade – i håndvasken, i badekar og i havet.

Hubba elsker også tyggegummi – også selv om det sidder fast i hans pels. Det er sådan ret øv, men han spiser det alligevel. Hubba er nemlig chef for sin egen ”sunde” slikfabrik, der hedder tygdigglad.com.

Hubba sælger samtlige varer på internettet og har kunder i Danmark, Kina, USA og Sydafrika. Årligt sælger han 100.000 vingummier og tygge-gummier i alle mulige farver. Alle farvestoffer kommer fra grøntsager, og det er tyggegummi med rødbedesaft, der hitter for tiden.

Hubba ønsker at stoppe med at arbejde og planlægger at flytte til Sydafrika. Han elsker nemlig vindruer, flodheste og masser af sol.