Portfolio

Branding, marketing og hardcore content

Mit job er p.t. at skrive artikler på engelsk om forskelligartede emner inden for marketing, salg og telemarketing hos virksomheden Adversus, der sælger call center software. Derudover bidrager jeg til at udvikle nye internationale forretningsområder igennem analysearbejde, business cases og scenarier for fremtiden.

Min helt egen børnebog

I løbet af sommeren 2018 fik jeg lyst til at prøve kræfter med at skrive min egen børnebog. Jeg er nu færdig, og du kan læse med her:

Chips, mod og gulerødder”

Målgruppen er børn i alderen 5-8 år.

Forenkling af forskning

Jeg har skrevet artikler i hele min karriere samt opsat større rapporter og nyhedsbreve. I 20 år handlede det om formidling af forskning. For eksempel hvorfor vil forbrugerne ikke spise genmodificerede fødevarer og andre emner inden for marketing og fødevarer. Det er min styrke at knække læsekoden for komplicerede emner og gøre dem let-læselige.

Kvalitetssikring af bøger, rapporter og nyhedsbreve

Hos SelectedByYou har jeg blandt andet redigeret børnebogen “De 2 dovne ulvebrødre” og opsat bogen på engelsk, tysk og kinesisk. Derudover har jeg arbejdet en del med børnebogen “Blå streg” og oversat den til engelsk. Her hedder den Mr. Blue Line, og det er en fin historie til børnehavebørn om en simpel grafisk figur – en streg.

Jeg er rigtig stolt af Mr. Blue Line. Den er desværre ikke udgivet endnu.

Digitale platforme og sociale medier

Jeg har skrevet og redigeret en del af teksterne til SelectedByYou.dk og opdateret websitet løbende.

Jeg kan kun sige, at jeg stortrives, når jeg arbejder med digitale platforme. På Aarhus Universitet og Handelshøjskolen i Århus var jeg ansvarlig for mgmt.au.dk og mapp.au.dk.

Events, konferencer, projektledelse og foto

Jeg har altid godt kunne lide at arbejde med events. For det er lærerigt hver gang – også selv om jeg har planlagt og gennemført cirka 50 konferencer fra A-Z.

Et eksempel er Klima skal tænkes ind i uddannelser, som jeg var med til at gennemføre i Herning. Bl.a. Connie Hedegaard var hovedtaler.

Her var det min opgave:

  • At ind­kalde pressen
  • At fotografere speakers
  • At skrive en nyhed om, hvordan ud­dannelse bidrager til at løse klimaudfordringer.

Jeg fotograferede en del events på Aarhus Universitet i jobbet som kommunikationskonsulent. Det er en opgave, der er udfordrende, men som jeg holder meget af. For det skal lykkes – og det gør det altid.

Her min tidligere chef Klaus G. Grunert, som jeg har arrangeret et stort antal konferencer sammen med i forbindelse med min ansættelse på Handelshøjskolen i Århus. Nederst kan du se fotos fra events på Aarhus Universitet.