Find kameraet frem og tag billeder i efterårets flotte skær

Efterårslyset er helt særligt. Naturen er som ren magi og en strand kan se ud på én måde den ene time og helt anderledes en time efter. Det er nu, der skal tages billeder, inden vinteren for alvor ruller ind over os. Så det er bare at komme afsted.

Der er mange tips til et bedre billede. Her er et par af dem:

  • Gå tætter på end du tror eller skær dine billeder til efterfølgende
  • Giv billederne ekstra kontrast
  • Indram dit motiv – brug bygninger, blade, grene til at danne en ramme
  • Få god kontakt til din “model”, lad dem slappe godt af og tag flere billeder end du lige tror. Gerne flere steder 🙂 Smilet i øjet vil du kun få på et par stykker – og det er netop smilet i øjet, der giver de bedste billeder.

Martin_1_0104 (2)

Solskin er ikke altid det bedste fotovejr. Spillet i naturen kommer også til udtryk på en grålig dag, og skyer, dis og tåge kan skabe noget af det smukkeste på et billede.

6_0044

Brug naturens spejlbilleder og lad det være en del af billedet. Nedenfor dominerer skyerne på den gode måde og skaber et flot samspil af blå, hvide og grå farver, og billedet bliver mere spændende end en strand i solskinsvej.

16_0112Lad børn være børn og lad dem leve på billeder. Børn har ofte et særligt smil, når de leger, griner eller bare hygger sig, så prøv at fang dem i deres leg og lad dem smile i deres måde. Min ene søn gider sjældent fotograferes, men hvis det er sjovt, så gider han godt.

DSC_0351 (2)

Hav en god dag.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s