Rød, gul, grøn eller blå: Mød din modtager gennem målrettet kommunikation

people-3245739_1280

Mennesker er forskellige. Du kan derfor skabe bedre resultater, hvis du imødekommer personer som de nu engang tænker og agerer. Det kan være din måske kommende chef, en ny kontakt eller kollegaen på dit nye delekontor. Lær at forstå, hvordan de tænker og få en større indsigt i, hvordan du tænker og kan imødekomme dem på en bedre måde.

Er de røde, gule, grønne eller blå i eksempelvis DISC-analysen?

Mange ledere er i det RØDE felt. De lægger vægt på ordentlighed og har fokus på forretningen. De har sværere ved at lytte. De har travlt, så det må godt gå stærkt.

GULE har gang i 1000 ting og er kendt for at være mere ustrukturerede. De taler meget og glemmer ofte, at andre også skal have lov til at tale. Men de er også meget interesserede og naturligt nysgerrige.

GRØNNE mennesker er varme og venlige, tålmodige og deres skrivebord flyder lidt mere. De har fokus på andres værdier og er gode teamplayere.

Jeg selv er den BLÅ type – organiseret og systematisk. Vi er seriøse og samvittighedsfulde (nogle gange lidt for meget) på vores arbejde. Vi overvejer nøje vores svar og tænker grundigt over andres spørgsmål og udtalelser.

Det er værd at sætte sig ind i, hvem du skal mødes med eller til samtale hos. For du rammer nemmere plet, hvis det du siger matcher modtagerens tankegang. Hvordan du bedst gør det, afhænger af dine styrker og svagheder. Tænk over det og så er jeg sikker på, at du rammer mere plet fremover.

Og den virker faktisk også, når du skal hjem til svigermor 🙂

#stakkelssvigermor

#jegkanforenkle, #godehistorier, #digitalt, #skaljeg, #hjælpedig, #jegkanfindesmiletfrem, #hosdigogdinekunder

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s